OTKRIVAMO: Došlo je do sukoba između Kafua i Milojevića (FOTO)

Pisale su tada Večernje Novosti da je Kafu udaljen sa treninga i da ga čeka kazna zbog neprofesionalnog ponašanja. Tade je to prošlo ispod „radara“, ali cela priča imala je mnogo veću težinu.

Naime, Milojević je primetio da na treninzima Kafu radi potpuno slobodnije i manje u odnosu na druge igače što je mnogo puta pokušao da objasni neposlušnom Brazilcu koji je nekoliko puta i zakasnio na trening, maltene bez izvinjenja, sem formalnog „neće se ponoviti“. Međutim, ponavljalo se.

Milojević je poručio Upravi da neće da gubi autoritet zbog jednog neposlušnog igrača i zatražio da ga uklone iz prvog tima, što se nekima nije dopalo.

Baš pred Napoli stvari su kulminirale, trebao je Kafu i da uđe, ali je Vladan čvrsto odlučio da ga ostavi na klupi (usled velikih povreda igrača), nije ga na kraju uveo Miloje.

Verovatno je nastao problem u samoj činjenici da je Kafu plaćen 700.000, što je za Zvezdu previše novca, primera radi Borjan, Degenek, Savić imaju platu 200.000. Pored toga i mnogi igrači su počeli da se bune, ne diretkno ali se to osećalo, pa je nekako izbegnuta veća problematika.

Dolazi nova sezona, videćemo šta nas čeka. Milojević svakako nije oduševljen Kafuom.