SPEKTAKL! Delije priredile neverovatne scene na proslavi titule uprkos remiju sa Novim Pazarom

Odlično drugo poluvreme obeležila čak četiri pogotka

Fudbaleri Crvene zvezde i Novog Pazara remijem su spustili zavesu na sezonu Superlige Srbije - 2:2. Zvezda je u sjajnoj atmosferi proslavila titulu, dok se od klupe tima opraštao Miloš Milojević.

Crveno-beli na proslavi 34. titule nisu uspeli da upišu trijumf, a sezonu su završili bez poraza, sa ubedljivih 97 bodova, 22 više od TSC-a i Čukaričkog i čak 26 više od Partizana.

Pred oko 35 hiljada gledalaca na stadionu Rajko Mitić Zvezda je povela u 53. minutu sjajnim golom Gelora Kange, a samo sedam minuta kasnije uzvratio je Miljan Momčilović. Gabonac je iskoristio asistenciju Azarova, dok je je igrač Pazara skinuo paučinu sa ivice kaznenog prostora.

Pogocima je prethodilo vrlo slabo prvo poluvreme koje je proteklo maltene bez izglednih prilika. Međutim, pored dva startna gola u nastavku, u finišu smo videli još dva ekspresna.

Mladi Stefan Leković doneo je novu prednost Zvezdi u 72. minutu, ali su Pazarci opet izjednačili, samo tri minuta kasnije, a gol je postigao Slobodan Stanojlović, nekadašnji omladinac Partizana.

Delije su u nekoliko navrata bakljadama ulepšavale proslavu titule. Posebno su bile intenzivne ona na poluvremenu, i vatromet u 80. minutu, zbog kojeg je susret prekinut na devet minuta.

Uoči meča od Zvezdinog dresa oprostio se Nenad Krstičić, a u nastavku je dobio šansu da zaigra i na najlepši način završi karijeru. Čak je propustio i šansu u nadoknadi vremena.

Fk crvena zvezda, fk novi pazar

Foto: Nikola Anđić

Od Zvezde se oprostio i trener Miloš Milojević, koga će već od sutra zameniti Izraelac Barak Bahar.

(Telegraf.rs)