ZVEZDA RAZBIJA FENER NA POLUVREMENU! Olajinka i Ivanić strelci za crveno bele (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde od 18.30 u Sankt Peterburgu igraju protiv Fenerbahčea, u okviru poslednjeg meča u "Pari Premijer Kupu" na pripremama u Rusiji.

Crvena zvezda - Fenerbahče 2:0

TOK MEČA

45. minut - Završeno je prvo poluvreme!43. minut - AU KAKVA ODBRANA POPOVIĆA! Bačuaji je bio u stopostotnoj prilici, sam pred golom, i šutirao je u bliži ugao, ali je Popović odličnom reakcijom sačuvao svoju mrežu i izbio loptu sa gol linije praktično.

39. minut - GOOOOL! Mriko Ivanić je strelac! Ponovo je Žan Filip Kraso bio u ulozi kreatora, centrirao je na drugu stativu, Piter Olajinka je glavom spustio loptu pred gol, a Mirko Ivanić je samo smestio u mrežu, za velikih 2:0.

36. minut - Ponovo preti šampion Srbije! Ovog puta je Kraso bio u prilici, namestio se i sa petnaestak metara levom nogom šutirao u bliži ugao, ali je golman Fenerbahčea uspeo da odbrani.

30. minut - Opasnija je Zvezda u dosadašnjem delu meča. I pored prednosti, crveno-beli kontrolišu dešavanja na terenu.

17. minut - Velika prilika za Zvezdu! Olajinka je dočekao odbijenu loptu i volej udarcem gađao u bliži ugao, ali je golman turskog tima uspeo da uhvati loptu pred gol linijom.

11. minut - Preti Zvezda ponovo. Vršio je presing Olajinka, ali je u želji da dođe do lopte napravio prekršaj. Ipak, veliki presing Zvezde i odlična igra u uvodnim minutima.

5. minut - Peres je napravio prekršaj. Ostao je Bukari na zemlji, nakon što ga je nagazio fudbaler Fenerbahčea. Morala je da interveniše medicinska ekipa.

1. minut - GOOOOOOL! Piter Olajinka je pogodio! Sjajan napad crveno-belih, odlično pravovremeno dodavanje Krasoa, i rutinska realizacija nigerijskog napadača. Vodi Zvezda posle 20 sekundi.

1. minut - Meč je upravo počeo!

SASTAVI

Crvena zvezda (3-4-2-1): Popović - Eraković, Mijailović, Dragović - Stamenić - Bukari, Kangva, Ivanić - Mitrović - Kraso, Olajinka.

Fenerbahče: Baindir - Samjeul, Enrike, Salaj, Peres - Aran, Krespo, Kaveči - Kapačak, Bačuaji, Džeko.

PRE MEČA

Izabranici Baraka Bahara su u poželjnoj situaciji pred poslednji meč na "Pari Premijer Kupu", s obzirom na to da je klubu iz Ljutice Bogdana i remi dovoljan za osvajanje titule i novčanu nagradu od 50.000 evra.

Crveno-beli su i dalje bez poraza na pripremama, s obzirom na to da su u prethodna dva meča u Rusiji nadigrali Zenit sa 2:1, a potom i Nefči sa ubedljivih 4:0. Takođe, u prvom delu priprema, Zvezda je u Užicu savladala selekciju grada Užica i Borac iz Banja Luke.

Dosta je kombinovao Barak Bahar u protekla dva meča u Rusiji, pogotovo što se tiče nove formacije (3-4-1-2), koju je izraelski stručnjak počeo sve više da koristi, a koja se itekako dobro pokazala na delu.

Podsetimo, Zvezdi je meč protiv turskog kluba poslednji na "pari Premijer Kupu" u Rusiji, a narednu proveru odigraće 26. jula od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić" protiv Fiorentine.

(Telegraf.rs)