ZVEZDAŠI NE MOGU OVO VIŠE GLEDATI! “Draži su nam Mijatovićevi promašaji nego Ndijaevi golovi”

Dolaskom Baraka Bahara, Crvena zvezda je imala velika očekivanja u novog sezoni što je dodatno potvrdila "petarda" protiv Fiorentine na prijateljskoj utakmici.

Ta utakmica je možda prekretnica Crvene zvezde u ovoj sezoni i možda je bolje da se nije desila.

Svi su nakon nje bili puni samopouzdanja i svako je pomislio da će Zvezda lagano igrati sa svim protivnicima pa čak i proći grupnu fazu Lige šampiona "ko od šale"

Međutim realnost je drugačija.

Crveno beli su primili značaj broj golova u domaćem prvenstvu i doživeli čak 2 poraza uz jedan nerešen ishod što je itekako zabrinjavajuće sobzirom koliko je novca uloženo u novi tim.

Ali, šte je to što Zvezdaše najviše zabirnjava pa čak i nervira!? Odgovor je veoma jasan, a to su stranci...

Zvezdaši bi pre svega hteli gledati klince koji su odrasli u Crvenoj zvezdi poput Lučića, Nedeljkovića, Mijatovića koji su imali itekako zapaženu rolu i može se reći spasavali Crvenu zvezdu u mnogim utakmicama tokom prvenstva.

Međutim šta je greška kod stranaca koji se dovode za ogroman novac? Da li se ne mogu prilagoditi, da li Zvezda nosi preveliki pritisak. Osman Bukari uz Hvanga se može navesti kao jedini dobar izbor uprave kluba dok ostali pružaju dosta blede partije.

Čitajući po internetu može se osetiti bes navijača crveno belih kojima su kako oni kažu draži Mijatovićevi promašaji nego Ndiajevi golovi.