Terzić i Mijatović viđeni na zajedničkom ručku u restoranu (FOTO)

Samo nekoliko dana nakon što je zvanično došao u Partizan, član Radne grupe crno-belih Predrag Mijatović viđen je u društvu generačnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića!

Naime, na društvenim mrežama se pojavila fotografija nastala u jednom beogradskom restoranu gde Mijatović i Terzić razgovaraju i nema sumnje da će njihov sastanak privući pažnju javnosti.

Terzić je polako ušao u 11. godinu na funkciju u Zvezdi, gde je ostvario neverovatne rezultate sa klubom i osvojio osam titula, dok je Mijatović nedavno stigao da pomogne crno-belima da se "vrate u život."

Dao je Mijatović, uostalom, i jednu zanimljivu izjavu kada je u pitanju Zvezda.

Nema titula, Zvezda je superiornija. Svaka im čast na tome. Sedam titula za redom. Nas nema nigde. Kad se namoliš vidiš huk Lige šampiona, nama dođe muka. Ali tu muku treba da iskoristimo da sredimo našu kuću, da nas ne interesuje šta radi komšija i kakva mu je fasada. Ali da ćemo da kupimo metle i sve hemijske aparate, to hoćemo. Tu nam treba pomoć. Ne možemo sami da je očistimo, tu nam trebaju ljudi, naši navijači. Fudbal je timski sport. Veslam ja, pa neko drugi, brod mora da plovi. Mi sada nemamo ništa, ni motor ni jedra, moramo da veslamo, pa ćemo napraviti moto.

(Telegraf.rs)