SEĆATE SE NJEGA? Delije ga nisu podnosile, a sad je oduševio sve Zvezdaše

Kontroverzni napadač sa Antigve i Barbude nije se na najlepši način oprostio od Crvene zvezde, a otrovne strelice često su bile upućene ka Beogradu od strane napadača.

Stigao je Džoš Parker u Crvenu zvezdu iz Domžala januara 2015. godine, a već kod prvog izvedenog penala koji je poslao na Veneru bilo je jasno da u crveno-belom dresu nema šta da traži. Sezona je još uvek tekla, a reprezentativac Antigve i Barbude je otišao na odmor i navijačima se javio sa plaže. Navukao je bes svih u klubu i posle šest meseci napustio je Beograd. Od tada je u svakom intervjuu slao ‘otrovne strelice’ ka Beogradu.

Sada je Džoš Parker pomogao Čarltonu da se vrati u Čempionšip, a to je bilo dovoljno da promeni ploču i sada o Zvezdi govori u superlativu. Na konstataciju ‘Londonewsonline’ da mu je posle dolaska u Srbiju karijera bila ugrožena Parker je dogovorio.

– Predamnom je još mnogo godina u fudbalu, ali sam ispunio sve što sam kao dete poželeo. Kapiten sam svoje zemlje i igrao sam za jedan od najvećih timova u istoriji Evrope Crvenu zvezdu – čime će možda Parker ‘kupiti’ bar malo simpatije zvezdaša.

– Igrao sam pred 75 hiljada ljudi, ispunio sam sve dečačke snove. Sad odoh na odmor, želim se posvetiti porodici.

Parker je dodao da je do pre dve godine radio u kafiću, a da je sada igrao na ‘Vembliju’.

– Mnogo toga mi se dogodili u prethodne dve godine vezano za fudbal, ali i van njega. Pre samo dve godine sam radio u kafiću, a danas sam na punom ‘Vembliju’ svom timu pomogao u plasmanu u Čempionšip.

Džoš Parker je u daljem delu intervjua govorio o velikom uspehu Čarltona koji se polako vraća na staze stare slave.

hotsport.rs